Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

[1.045.014] - Client, Host & WIN7 - Ship's Power Grid Incorrectly Updating

Discussion in 'Bug Reports' started by HexZyle, Aug 29, 2014.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. HexZyle Trainee Engineer

    Messages:
    58
    A ship that destroys its own reactor (I stumbled across this while using a small ship mining drill) will cause all systems on the grid to remain in their current state of power. Usually this means that the mining drill will continue to spin.

    Bug has not yet been tested for repeatability.
     
  2. Bunker Trainee Engineer

    Messages:
    4
    with the recent patch 1.045 I have also noticed that in multiplayer (Survival mode at least) that the same is happening with my alrge ships as well as my station. It can show .085% power use but the "time" left for power remaining constantly fluctuates and the power use will randomly show overload when nothing is on except lights.
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.