Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

[1.186] Entities Created With F11 Menu Are Invisible and Cannot Be Renamed

Discussion in 'Bug Reports' started by 666Savior, Feb 3, 2018.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. 666Savior Apprentice Engineer

    Messages:
    196
    When placing entities in a world using the F11 menu in game, the entities are invisible, except for an extremely tiny blue wireframe box that is one of the boxes you click and drag to translate the entity along a certain axis (y axis i think). This of course disappears once you deselect the entity and then it is nearly impossible to select the entity again as it is invisible.

    Also, if you try to rename the entity, the game kind of freezes once you hit confirm. The strange thing is, everything in the background (like grass and trees) can still be observed moving with the wind.
     
    Last edited: Apr 16, 2018
  2. 666Savior Apprentice Engineer

    Messages:
    196
    Added a picture for clarity. That little blue box is all i have to work with, i can't see any other part of the spawned entity.

     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.