Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

[All Versions] Wheel blocks still have no friction

Discussion in 'Bug Reports' started by Sinbad, Feb 24, 2018.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Sinbad Senior Engineer

    Messages:
    2,787



    suspension wheels now works great,
    wheel blocks themselves got overlooked.
    they have poor friction
    what friction they do have is not directional
     
  2. Sinbad Senior Engineer

    Messages:
    2,787
    am i the only person who cares about this?
    come on, users of normal wheels, click on something! noisy wheels get the grease (or in this case the friction fix)
     
  3. suicideneil Apprentice Engineer

    Messages:
    227
    Wheel blocks require friction settings in the K menu / Control panel- because... they are wheels... and need friction....

    @Zhiila
     
    • Friendly Friendly x 1
  4. Sinbad Senior Engineer

    Messages:
    2,787
    im going to try to make it happen myself. off to the modding forum...
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.