Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Block textures all the same.

Discussion in 'Bug Reports' started by joefishh, Feb 11, 2015.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
    I created a new game and noticed that all blocks no mater what it use are all the same texture, what appears to be un-textured wood planks, they also flicker a lot showing multiple textures on the blocks. It happens on all worlds I create and I have changed the Graphics settings multiple times in hope of fixing this.
    Other than that the game seems great so far. :)

    Pictures - https://www.dropbox.com/s/s4hrbhahzpkehcw/2015-02-11_00002.jpg?dl=0
    - https://www.dropbox.com/s/kr7pzdumccz3crf/2015-02-11_00003.jpg?dl=0
     
    Last edited by a moderator: Feb 11, 2015
  2. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
  3. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
    Even after update still happening and its making the game unplayable :p, re installed the game at least 5 times and changed the settings
    I've got an Intel HD 4000 graphics card and Intel i5 processor.
     
  4. MichaelC Junior Engineer

    Messages:
    593
    GAHHHH Intel GFX card!!! MY EYES!! MY EYES!!! IT BURNSSS!!!!!!! laptops are the spawn of satan!!
     
  5. Skeletor Trainee Engineer

    Messages:
    1
    Hi my friend do you have another Graphic card plugged into your computer?
    because the game focus on your chipset intel by default. i got the same prob than yours. if you have a better graphic device plugged into your computer , maybe i could help you to solve this
     
  6. Tralic Trainee Engineer

    Messages:
    1
    I've installed it on my craptop and have the same issue.

    I am using HD Graphics 4600 on an i5.

    The game overall seems to run alright considering what im trying to use it on, its just this texture bug is super ugly.
     
  7. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
    After the update it's still the same, the only time it doesn't look like that is when the blocks are broken.
    I can run space engineers with no problems on my laptop, I can even reach 30fps

    Well at least i'm getting a new computer soon.
     
  8. martincarbol Trainee Engineer

    Messages:
    1
    I have the same issue with Intel i5 / Intel HD 4000.
     
  9. acarius10 Trainee Engineer

    Messages:
    5
    I also am having the same issue on an Intel HD4000 with an i5... The game runs great apart from the textures, and the textures only appear on the blocks I destroy.
     
  10. Jabbacus123 Trainee Engineer

    Messages:
    3
    Same here, this needs to be fixed!
     
  11. GabeBW Trainee Engineer

    Messages:
    5
    I have the same core as u maybe its the intel core i5
     
  12. GabeBW Trainee Engineer

    Messages:
    5
    I KNOW ITS REALY ANNOYING ME
     
  13. GabeBW Trainee Engineer

    Messages:
    5
    Guys I fixed it all u got do is go to ur graphics cards control panel (not the Intel core i5 one) and got to globle and set ur gaming/other graphics card as ur preferred graphics card
     
  14. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
    That would work but i'm using a laptop with only an integrated graphics card. :I
     
  15. Drui Keen Update Guy Staff

    Messages:
    1,399
    Hey - could you please paste your logs here, so we can find the cause?
    I will then forward this to our programmers ASAP. Thanks a lot for your help!
     
  16. acarius10 Trainee Engineer

    Messages:
    5
    I have tried pasting my log in, but it is too long @ 250,000 characters. The log file is filled with checksum errors.
     
  17. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
    Here you go.

    http://pastebin.com/BS1Gaecj#
     
  18. Drui Keen Update Guy Staff

    Messages:
    1,399
    use pastebin please :)
     
  19. acarius10 Trainee Engineer

    Messages:
    5
    Thanks; here:
    http://pastebin.com/73Kym9zX
     
    Last edited by a moderator: Feb 24, 2015
  20. joefishh Trainee Engineer

    Messages:
    9
    Just wondering if there'll be a fix for this anytime soon as I really want to get into the game but this is causing too much of a problem.
     
  21. acarius10 Trainee Engineer

    Messages:
    5
    I, too, have been wondering when this will be fixed. It is a fun game, but I have a hard time playing it because of the broken textures.
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.