Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Can't load script to Program block?

Discussion in 'General' started by ObjectZero, Apr 10, 2019.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. ObjectZero Apprentice Engineer

    Messages:
    361
    Okay just check if I'm not missing something or if it's some bug due to the new DLC.

    I was busy setting up a new ship and got the the point that I wanted to load up a few scripts to the program blocks and I can't find the load from workshop menu. I can pull up a script window but that all.

    If this is a known bug already can someone post up the link to the support link so I can add my vote, before I go about adding a new report for what might already be posted up.

    Thanks,
     
  2. Spaceman Spiff Senior Engineer

    Messages:
    1,360
    Are you sure you checked the “Ingame scripts” box in advanced settings? Sometimes I forget and they say, “What the heck...?”
     
  3. ObjectZero Apprentice Engineer

    Messages:
    361
    AH good point, I'll have to go double check make sure it didn't get reset when I loaded up the DLC on this world.

    Yup that fixed it, the in-game script got turned off some how.
     
    Last edited: Apr 11, 2019
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.