Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

The game start but doesn't display anything and can't be stop

Discussion in 'General' started by Kelthalorn, Jun 23, 2020.

  1. Kelthalorn Trainee Engineer

    Messages:
    1
    Hi,
    I'm probably not the first one who post thread like this one, but I'm facing troubles with starting the game.
    It start (I can see it in windows task manager) but it doesn't display anything and can't be stop.

    Here is my log file :

    2020-06-23 19:32:40.453 - Thread: 1 -> Log Started
    2020-06-23 19:32:40.454 - Thread: 1 -> Timezone (local - UTC): 2h
    2020-06-23 19:32:40.454 - Thread: 1 -> App Version: 01_194_211
    2020-06-23 19:32:40.480 - Thread: 1 -> Steam build: Always true
    2020-06-23 19:32:40.480 - Thread: 1 -> Is official: True [NO][IS][NAMP]
    2020-06-23 19:32:40.480 - Thread: 1 -> Environment.ProcessorCount: 8
    2020-06-23 19:32:40.540 - Thread: 1 -> Environment.OSVersion: Microsoft Windows 10 Professionnel (Microsoft Windows NT 10.0.18362.0)
    2020-06-23 19:32:40.541 - Thread: 1 -> Environment.CommandLine: E:\SteamLibrary\steamapps\common\SpaceEngineers\Bin64\SpaceEngineers.exe
    2020-06-23 19:32:40.541 - Thread: 1 -> Environment.Is64BitProcess: True
    2020-06-23 19:32:40.541 - Thread: 1 -> Environment.Is64BitOperatingSystem: True
    2020-06-23 19:32:40.541 - Thread: 1 -> Environment.Version: .NET Framework 4.8.4180.0
    2020-06-23 19:32:40.541 - Thread: 1 -> Environment.CurrentDirectory: E:\SteamLibrary\steamapps\common\SpaceEngineers\Bin64
    2020-06-23 19:32:40.545 - Thread: 1 -> CPU Info: Intel(R) Core(TM) i7-7740X CPU @ 4.30GHz
    2020-06-23 19:32:40.545 - Thread: 1 -> IntPtr.Size: 8
    2020-06-23 19:32:40.545 - Thread: 1 -> Default Culture:
    2020-06-23 19:32:40.545 - Thread: 1 -> Default UI Culture:
    2020-06-23 19:32:40.592 - Thread: 1 -> MyConfig.Load() - START
    2020-06-23 19:32:40.596 - Thread: 1 -> Path: C:\Users\Tibo\AppData\Roaming\SpaceEngineers\SpaceEngineers.cfg
    2020-06-23 19:32:40.596 - Thread: 1 -> Config file not found! C:\Users\Tibo\AppData\Roaming\SpaceEngineers\SpaceEngineers.cfg
    2020-06-23 19:32:40.609 - Thread: 1 -> NewNewGameScreen: False
    2020-06-23 19:32:40.611 - Thread: 1 -> MyConfig.Load() - END

    I don't know what is the issue here but I try all several instructions given on the web site and nothing seems to work...

    Hope someone can help me...

    Good evening all.