Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version [Extra] --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Voxel Hand not showing up on screen.

Discussion in 'Bug Reports' started by SF-1 Raptor, Jun 23, 2017.

  1. SF-1 Raptor

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    716
    Trophy Points:
    92
    Ok. So just uploaded the last four updates, and have run into an interesting problem. While making a sort of adventure/site seeing map, I tried to use the Voxel Hand. Now I could lay down Voxel, but I couldn't see the wire frame for the actual hand tool. Anyone else having this problem?
     
  2. Roxette

    Joined:
    Jul 18, 2014
    Messages:
    495
    Trophy Points:
    102
    Hit 'K' while the voxel tool is selected, and adjust the Transparency in the UI :) (the default setting is indeed very faint)

    [​IMG]
     
    Last edited: Jun 23, 2017
  3. SF-1 Raptor

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    716
    Trophy Points:
    92
    Didn't work. Still have nothing.
     
  4. SF-1 Raptor

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    716
    Trophy Points:
    92
    Still no answer for this.
     
  5. mughi

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    Ran into same issue. Found that the 'bounding box' toggle seems to be inverted. Turn it off, box shows up
     
  6. SF-1 Raptor

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    716
    Trophy Points:
    92
    Sorry for the late reply, but where is this "bounding box" toggle at?